Стейк Eye of Round вологої витримки

Ай Оф Раунд, або як його іноді називають «Яблуко» — це стейк з м'язу, що розташований у найм'ясистішій частині стегна — верхній. За смаком та ніжністю схожий на Тендерлойн, за що й отримав альтернативну назву — «бюджетна вирізка». І обирають її на кожен день. Одна з переваг Раунду — його універсальність. Філе Ай Оф Раунд пружне, позбавлене жиру і страви з нього виходять дієтичними. Чисте яловиче філе — це основа для гуляшу, шніцелів, відбивних та запечених страв
Поради з приготування: змастіть м'ясо оливковою олією. Добре розігрійте пательню-гриль — до появи легкого диму. Покладіть м'ясо та смажте 2-3 хв з кожного боку до необхідного ступеня просмажування.
Ступінь просмаження: medium.
Особливість: з фермерського м'яса TROSTYNKA.
Made on
Tilda