Тушковане каре ягняти з гранатовим соусом
Каре ягняти — це соковитий шматок м'яса, який варто спробувати кожному гурману. Тривале маринування дає м'ясу ніжну текстуру, запікання в духовці дозволяє зберегти м'ясний сік, залишити рожеву серединку і сформувати апетитну скоринку.

Інгредієнти:
каре ягняти - 400 гр, часник - 3 зубчики, розмарин - 3 гілочки, оливкова олія, сіль за смаком.

Для соусу:
гранат - 1 шт., цибулина - 1 шт., сухе червоне вино - 200 мл, мелений коріандр - ¼ чайної ложки, чорний перець - 1 щіпка, сіль за смаком.

Спосіб приготування:
Часник почистити і подрібнити. Дрібно посікти розмарин. Каре розділити на кілька шматків, натерти часником, розмарином і сіллю. Розігріти на пательні оливкову олію, обсмажити каре до золотистої скоринки. Після цього відправити каре в духовку на 10 хвилин. Приготуйте соус. Для цього з граната потрібно видавити сік, і віджати його через марлю. Можна використовувати готовий гранатовий сік (знадобитися близько 100 мл). Цибулю очистити, нарізати півкільцями, викласти на пательню (там де готували каре), підсмажити її до золотистого кольору, потім додати вино і гранатовий сік. Тушкувати на маленькому вогні, поки соус не загусне. В кінці приготування додати перець, коріандр і сіль. Приготованим соусом полити каре, подавати з будь-яким гарніром.
Смачного!
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі ‎«‎‎Хочу м'яса!»‎‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda