Запечені курячі гомілки з гарбузом
Що може доповнити ніжний смак курячого м'яса? Наша відповідь — пряний гарбуз з його горіховими нотками і неповторним ароматом. Що вийде з такого міксу? Ідеальна страва для вечірки на Хеловін. Ловіть рецепт.

Інгредієнти:
◆ курячі гомілки 0,5 кг
◆ гарбуз 0,5 кг
◆ цибуля 1 шт.
◆ часник 2 зубчики
◆ оливкова олія 2 столові ложки
◆ соєвий соус 1 столова ложка
◆ гірчиця 1 чайна ложка
◆ приправи: карі, паприка, сіль, перець за смаком

Як готувати:
1. Спочатку робимо маринад. Беремо оливкову олію, соєвий соус, гірчицю і спеції та добре їх перемішуємо.
2. Чистимо гарбуз від шкірки та насіння, нарізаємо великими кубиками або довгими шматочками. Потім подрібнюємо цибулю і часник.
3. Кладемо овочі з курячими гомілками у форму для запікання. Поливаємо їх маринадом та перемішуємо. Форму обтягуємо харчовою плівкою і ставимо маринуватися у холодильник на 2 години.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо до готовності приблизно 35-40 хвилин.

Обіцяємо, смакуватиме страшенно!
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі ‎«‎‎Хочу м'яса!»‎‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda