Участь в конференції «Органічний овочевий бізнес: перспективи 2021»
18 березня 2021 р відбулась онлайн конференція «Органічний овочевий бізнес: перспективи 2021». Своїм досвідом та рекомендаціями щодо розвитку органічного овочівництва ділились експерти та виробники.

Від нашої ферми TROSTYNKA на конференції виступав директор з виробництва продукції органічного рослинництва, кандидат сільськогосподарських наук, Андрій Вдовиченко.
Торальф Ріхтер (Інститут органічного сільського господарства FIBL, Швейцарія) розповів, що обсяг споживання органічних овочів в Швейцарії більше 50% та різницю в вартості органічної продукції та конвенційної.

Андрій Вдовиченко (ТМ "Тростинка") звернув увагу на проблеми у виробництві та реалізації органічних овочів та велику кількість псевдоорганіки та нібито "фермерських" продуктів.

Нижче на слайдах зображені статистичні показники розвитку овочевого бізнесу:
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎‎Хочу м'яса!»‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda