Як правильно нарізати сире м'ясо?
Зіпсувати будь-який, навіть найкращий шматок м'яса, можна не тільки поганим приготуванням, але й неправильним нарізанням. Щоб цього не сталося, ми розповімо вам найголовніші правила нарізання м'яса.

Правильно нарізати м'ясо можливо лише гострим ножем з лезом без зазубрин.

Для оброблення потрібно використовувати тільки дерев'яну дошку, і в жодному разі не пластикову або скляну, оскільки зростає ризик завдати собі травму.

Існує два способи нарізання м'яса:
• Уздовж волокон
• Поперек волокон

Якщо ви хочете, щоб яловичина була більш м'якою та ніжною, слід нарізати поперек волокон. Цьому сприяє порушення цілісності структури волокна, вихід м'ясного соку і більш рівномірна термічна обробка. За цим способом ми радимо нарізати м'ясо для таких страв: шашлик, гуляш, бефстроганов, стейк.

У випадку зі свининою усе набагато легше, ніж з яловичиною. Її можливо нарізати відразу двома способами.

Форми й розміри шматків при нарізці м'яса залежать від того, яку страву ви плануєте приготувати. А вид м'яса — яловичина, свинина чи баранина — не має суттєвого значення.

Про маринади для м'яса на будь-який смак читати тут.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі ‎«‎‎Хочу м'яса!»‎‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda