Чому можна їсти сиру яловичину, але не сиру курку чи свинину?
• Оскільки свині всеїдні, за життя тварина може з'їсти що завгодно. Без теплової обробки в м'ясі залишаються всі паразити. І навіть санітарний контроль
не гарантує, що свинина не заражена.

• Не рекомендується їсти недоготовлену курятину, щоб не заразитися сальмонельозом.

• А ось яловичину вищого сорту можна без побоювання їсти, не обсмажуючи
і не відварюючи. Бички, як і барани, харчуються виключно рослинною їжею,
тому нецікаві паразитам.

• Не дарма ми маємо такі страви, як тартар або карпаччо. Звертаємо вашу увагу і на те, що лише яловичі стейки можуть мати ступені просмаження. На відміну від свинячих або будь-яких інших.

• А щоб безпечно було їсти і курятину, і свинину, готуйте їх повністю. Смачного!

P.S на фото стейк Мачете з фермерського м'яса TROSTYNKA.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎Хочу м'яса!»‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda