Що таке мармуровість?
«Мармурове м'ясо» отримало назву через рівномірно розподілені жирові прошарки у м'язовій тканині на зрізі, що нагадують природний малюнок мармуру.

Чим вища категорія мармуровості, тим соковиішим вийде стейк.

Варто пам'ятати, що мармуровість — досить індивідуальний показник: стейки одного і того ж виду з м'яса тварин з одного пасовища можуть відрізнятися.

Основні категорії мармуровості:
Prime. Дуже мармурово. Від багатого жиром до порівняно жирного стейка.
Вкрай м'яке м'ясо, яке дуже швидко і легко готується. Зазвичай смажиться
на грилі або сковороді.

Choice. Від помірної до невеликої жирності. Виявляє уміння і досвід виробника: правильний стейк яловичини матиме куди більш багатий смак, ніж дуже мармуровий стейк масового виробництва.

Select. Найнижчий рівень мармуровості. Мають насичений м'ясний смак,
але вимагають трохи більш уважного поводження. Добра порада: дати стейку нагрітися до кімнатної температури без пакування. Увімкнути духовку, розігріти до 140 градусів. Обсмажити дві хвилини з кожного боку на розпеченій пательні до появи золотистої скоринки. Помістити в духовку на десять хвилин.
Захоплено з'їсти.

P.S. на фото — преміальний стейк Рібай з фермерського м'яса TROSTYNKA.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎Хочу м'яса!‎»‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda