Які бувають різновиди пакування?
Пакування бувають різними. Це факт. Це — гарантія свіжості, безпеки, якості, точної ваги, зручності, надійності транспортування та зберігання. Та чи можливо це втілити, якщо пакувати продукт у дешеву стрейч-плівку? Очевидно, що ні. Вона на кілька копійок зменшує вартість покупки, але при цьому може допомогти не зовсім сумлінному продавцю змінити терміни придатності, «оживити» продукт препаратами, приховати склад тощо. Чим врешті-решт може закінчитися така економія? Коли ми казали, що приділяємо увагу всьому — ми мали на увазі буквально все. Якісне та ергономічне пакування теж. Ми — WINETIME дослідили особливості пакування, запропоновані на ринку, та серед усіх обрали для вас найкращі. Ті, в якості котрих ми впевнились на 100%!

Вакуумне пакування
Технологія, що безпечним шляхом збільшує термін зберігання продукції
у 5-7 разів. Використовується для тривалого зберігання. Навколо продукції створюється безповітряний простір, який повністю виключає розмноження бактерій і мікроорганізмів. Вакуумне пакування захищає продукти від попадання вологи та пилу, продовжує термін зберігання та забезпечує стерильність.
Газове середовище
Для своєї продукції TROSTYNKA використовує герметичне пакування у газовому середовищі — інноваційну технологію збереження продукту без використання консервантів чи заморожування. Таке пакування зберігає природний смак, аромат та колір продукту. Важливо пам'ятати! Природний колір м'яса —
темно-багряний, а запах — м'ясний. У пакунку м'ясо взаємодіє з газом, внаслідок чого набуває яскравого червоного кольору. Тому після відкриття газового пакування спершу відчувається виражений м'ясний аромат, а м'ясо темнішає. Через 5-7 хвилин запах зникає, і м'ясо повертається до свого природного кольору. І, як ми вже казали, природний колір м'яса — темний. Герметичний бар'єрний лоток, наповнений спеціальною сумішшю атмосферних газів,
за дотримання температурного режиму, дозволяє зберігати м'ясо від 5 до 10 днів без заморожування залежно від виду м'яса. Крім того, завдяки прозорій і щільній плівці споживачі можуть побачити і оцінити стан м'яса ще до покупки. У нашому ж випадку — захоплено роздивлятися мармурові малюнки на м'ясі TROSTYNKA. Герметичне пакування — це надійність транспортування і гарантія того, що ніхто не зможе непомітно порушити цілісність упаковки під час зберігання.
Скін-пакування
Прозорий вакуумний пакунок для продуктів з короткими термінами зберігання. Скін-пакування щільно огортає продукт, наче друга шкіра, але без зайвого тиску, аби не змінювати його зовнішнього вигляду, форми і апетитності. Спеціальна плівка повністю огортає продукт на жорсткій підкладці або лотку — це дозволяє надійно запаковувати продукти з гострими або твердими складниками,
як-от кістками.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎Хочу м'яса!"»‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda