Як визначити якість та свіжість м'яса?
Щоб переконатися в якості м'яса, потрібно зробити наступне:
• Обрати м'ясо яскравого вишнево-червоного кольору. М'ясо у вакуумному пакуванні , як правило, має більш темний, багряний колір. При взаємодії
з киснем він перетвориться в яскраво-червоний.
• Обрати м'ясо, щільне на дотик.
• Переконатися, що пакування холодне, без дірок і розривів.
• Обрати пакунок без надмірної рідини.
• Купувати м'ясо до закінчення терміну реалізації.
• Розкрити вакуумну упаковку і дати м'ясу «подихати» 15-20 хвилин, щоб воно наситилося киснем.
• Оцінити зовнішній вигляд. Колір м'яса повинен бути насичено-червоним,
більш чи менш темним залежно від відрубу. Жир — білий або з легким кремовим відтінком. Якщо м'ясо «мармурове», воно буде рівномірно пронизане тонкими прошарками жиру.
• Запах м'яса повинен бути несильним і приємним. Різкий, кислий, неприємний запах говорить про те, що м'ясо зіпсоване.
• Поверхня м'яса може бути вологою або злегка підсохлою, але не повинна бути липкою.

P.S. на фото стейк Філе Міньйон з фермерського м'яса TROSTYNKA.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎Хочу м'яса!»
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda