Щоб в TROSTYNKA з'явилося правильне, високоякісне «мармурове м'ясо», ми відібрали породи бичків, які схильні до набору маси, завезли все основне стадо тварин з Європи. Розробили раціон харчування, за якого тварина і набирає вагу, і залишається здоровою. Збудували власний цех, щоб правильно м'ясо фасувати. Загалом, створили цілу систему, щоб досягнути преміальної якості. Але так роблять далеко не всі виробники.
Як обманюють українського споживача: якщо молочна корова віком від 3 років страждає на ожиріння, то у неї з'являється м'ясо на вигляд як мармурове. Виробники цим користуються і продають його. Але! Це м'ясо старе і жорстке. Оскільки в Україні більшість – це молочні корови, то на ринку, магазині та навіть у дорогих ресторанах з'являється саме такий неякісний продукт.
Порада: при купівлі м'яса запитуйте, якої статі була тварина. Тому що правильне «мармурове м'ясо» можливо отримати лише від бичка, якому до 19-20 місяців.
Як відрізнити правильне «мармурове м'ясо» бичка від неякісного «мармурового м'яса» молочної корови: у якісного м'яса жирові прожилки будуть білого кольору або ж кольору слонової кістки; м'ясо від молочної корови буде жорстке, а жирові прожилки будуть яскраво-жовтого кольору.
P.S. на фото альтернативний стейк Топ Блейд з фермерського м'яса TROSTYNKA.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «Хочу м'яса!"»
Підписатися
Контакти
У WINETIMEви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю. +380 67 239 90 97 quality@wteam.com.ua