Що таке відруб?
Відруб — це окремий м'яз, з якого вирізається стейк.

Для цього підходить лише до 10% м'язів від загальної ваги тварини. Ці 8-10% знаходяться у спинній частині, де м'ясо ніжне та соковите, і саме з цих 8-10% виготовляють преміальні стейки — Рібай, Ті-боун, Філе Міньйон. Цим м'язам
не потрібно підтримувати скелет, вони не беруть участь в опорно-руховій системі, як наприклад, стегно чи гомілка.

Такі стейки відрізняються:
- високим ступенем мармуровості — вони соковиті, м'які та ніжні;
- вираженим смаком — їх не потрібно маринувати;
- поперечними волокнами — для зручної нарізки красивих за формою шматків
і подальшого їх смаження.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎Хочу м'яса!»‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda