Альтернативні стейки — що це?
Альтернатива у м'ясній картині світу. Не менш смачні, але більш демократичні
в ціновій політиці.

Соковито, ситно, доступно.

Це як замість шедевра світового кінематографа подивитися фестивальне кіно
й отримати не менше задоволення. Нітрохи не гірше — просто по-іншому. Поки розумами та шлунками правили стейки Рібай, Нью-Йорк і Філе Міньйон, виробники м'яса зрозуміли, що інші, дешевші частини, часто не поступаються
за смаковими якостями.

На відміну від преміальних стейків, які беруть зі спинної частини, альтернативні стейки виготовляють з різних частин. Так, вони вимагають трішки більше кмітливості та вправності у приготуванні. Так, вони трішки більш щільні за текстурою. Але в результаті приготування виходить все такий же відмінний шматок яловичого стейка. З багатим смаком і ароматом. Тому різні альтернативні стейки дають дуже цікаві кулінарні результати. Це — гарне м'ясо за демократичною ціною.

P.S. на фото — стейк Сірлойн Флеп з фермерського м'яса TROSTYNKA.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «Хочу м'яса!»
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda