Інструкція з вибору найкращого стейку на
будь-який смак!
Є просте правило: чим шматок жирніший, тим вищий ступінь просмажування йому підходить.

Низький ступінь особливо люблять французи та іспанці, американці віддають перевагу добряче просмаженому м'ясу.

Перш за все, не бійтеся величезного вибору! В експериментах визначаться ваші власні смаки та уподобання.

Але якщо просто зараз не хочеться нічого вирішувати, ось коротка шпаргалка
по стейках для різних ситуацій — шукайте у найближчому WINETIME:

Для гриля. Рібай або стейки з кісткою: Ковбой, Ті-боун, Портерхаус, Томагавк.

Для враження. Альтернативні стейки з виразним смаком яловичини: Чак Рол, Мачете, Сірлойн, Топ Блейд.

Для початківців-кулінарів. Преміальні стейки, які складно зіпсувати: Рібай, Нью-Йорк.

Для голодних. Швидше за все готується Філе Міньйон, медальйони з вирізки, Рібай, Нью-Йорк.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «‎Хочу м'яса!»‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda