ТОП-3 спеції, які найкраще доповнюють і розкривають смак мармурової яловичини
Мармурове м'ясо отримало назву через рівномірно розподілені жирові прошарки у м'язовій тканині на зрізі, що нагадують природний малюнок мармуру. Завдяки мармуровості м'ясо стає більш м'яким, насиченим і ароматним.

Чебрець
Якщо ви хочете зробити смак м'яса більш легким та свіжим, обирайте ароматні гілочки чебрецю. Додавайте його з початку приготування, адже чебрець повністю розкриває свій аромат при тривалій тепловій обробці.

Орегано
Зазвичай орегано додають до піци або соусів для пасти, але він також прекрасно поєднується з яловичиною. Завдяки яскравому трав'яному аромату смак яловичини стає більш м'яким.

Часник
Він підсилює натуральний смак і аромат яловичини, не перебиваючи його, а додаючи свою неповторну гостроту. До речі, смак і запах сушеного часнику більш благородний та пряний, ніж свіжого.

Ще більше про м'ясні лайфхаки та маринади читайте тут.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі ‎«‎‎Хочу м'яса!»‎‎
Контакти
У WINETIME ви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю.

+380 67 239 90 97
quality@wteam.com.ua
Made on
Tilda