• Оскільки свині всеїдні, за життя тварина може з'їсти що завгодно. Без теплової обробки в м'ясі залишаються всі паразити. І навіть санітарний контроль не гарантує, що свинина не заражена.
• Не рекомендується їсти недоготовлену курятину, щоб не заразитися сальмонельозом.
• А ось яловичину вищого сорту можна без побоювання їсти, не обсмажуючи і не відварюючи. Бички, як і барани, харчуються виключно рослинною їжею, тому нецікаві паразитам.
• Не дарма ми маємо такі страви, як тартар або карпаччо. Звертаємо вашу увагу і на те, що лише яловичі стейки можуть мати ступені просмаження. На відміну від свинячих або будь-яких інших.
• А щоб безпечно було їсти і курятину, і свинину, готуйте їх повністю. Смачного!