Верміферма — це місце, де вирощують черв'яків. За їх участі створюється високоякісний біогумус, який у кілька разів краще засвоюється рослинами ніж звичайний перегній, є якіснішим.
При похолоданні бурти з черв'яками вкриваються товстим шаром сухої соломи, це дає можливість не замерзнути їм взимку. Черви зможуть вільно переміщатися в субстраті і вибирати ділянки з відповідним мікрокліматом.
При низькій температурі всередині бурту (від 0 до + 4 ° С) черв'яки проводять зиму в анабіозі (стан організму, за якого біологічні процеси в ньому припиняються або настільки сповільнені, що відсутні всі видимі прояви життя).
Щоб перестрахуватися, ми організовуємо зимівлю одночасно двома способами. Частина поголів'я розміщено в ящиках з живильним середовищем в теплому приміщенні, за ними необхідно доглядати весь холодний період. Якщо черви, що залишилися на вулиці в бурті загинуть, то їх популяцію можна швидко відновиться з тих, що збереглися в теплі.
P.S. на фото — наша верміферма TROSTYNKA.
Більше інформації шукайте у нашому телеграм каналі «Хочу м'яса!»
Підписатися
Контакти
У WINETIMEви завжди знайдете найсвіжіше м'ясо та продукти з ферми TROSTYNKA — їжа, якій можна довіряти. Адже вирощена вона, як для себе — турботливо і з любов'ю. +380 67 239 90 97 quality@wteam.com.ua